Jelení guláš s jehněčím masem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 572 kcal
 - Sacharidy 33 g
 - Tuky 28 g
 - Sodík 1354 mg
 - Bílkoviny 40 g
 - Uhlovodany 28 g
 - Cholesterol 155.3 mg
 - Draslík 997.1 mg
 - Vláknina 8395 mg
 - Vitamín A 8395 mg
 - Vitamín B6 0.9 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 17.4 mg
 - Vitamín E 1.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 481 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Jelení a jehněčí maso odblaníme, omyjeme a nakrájíme na stejně velké kostky, cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno, kysané zelí scedíme a trochu pokrájíme.
 - 
                                2
V hrnci na rozehřátém sádle zpěníme cibuli, posypeme mletou paprikou, necháme rozpustit, přidáme kostky masa, osolíme, okmínujeme, podusíme ve vlastní šťávě do vysmahnutí. Podlijeme vývarem, přidáme rajčatový protlak, zelí a dusíme téměř doměkka. Zahustíme hotovou jíškou a dodusíme.
 - 
                                3
Guláš podáváme s vařenými bramborami.