Reginette s bazalkovou omáčkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 471 kcal
 - Sacharidy 62 g
 - Tuky 20 g
 - Sodík 64731 mg
 - Bílkoviny 14 g
 - Uhlovodany 62 g
 - Cholesterol 5.4 mg
 - Draslík 346.8 mg
 - Vláknina 11468.2 mg
 - Vitamín A 11468.2 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 5.3 mg
 - Vitamín E 1.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Ve velkém hrnci přivedeme do varu osolenou vodu.Do ní dáme na kostičky nakrájené brambory /2 velké/ a zelené fazolky rozkrojené po délce.Vaříme 2 - 3 minuty.Přidáme těstoviny.Vaříme do změknutí těstovin.Mezitím si připravíme omáčku.V mixéru dohladka rozsekáme bazalku /čerstvou/, sýr, piniové oříšky,olej /extra panenský/ a česnek. Směs přelijeme do velké servírovací mísy /aby se do ní vešly i těstoviny/,přidáme 3 polévkové lžíce vody v níž se vařily těstoviny. Scedíme a necháme okapat těstoviny s brambory a fazolkami.Vložíme vše do mísy s omáčkou a pořádně promícháme. Podáváme horké.