Rybí filé se sýrem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 45 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Filé z aljašské tresky
  • 120 g Sýr Eidam cihla 30%
  • 1 kávová lžička Paprika mletá sladká
  • 1 špetka Sůl
  • 1 polévková lžíce Citronová šťáva
  • 3 polévková lžíce Protlak rajčatový
  • 2 polévková lžíce Olej rostlinný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 221 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 8 g
  • Sodík 58 mg
  • Bílkoviny 32 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 50 mg
  • Draslík 7.9 mg
  • Vláknina 200 mg
  • Vitamín A 200 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.9 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Necháme rozmrazit rybí filé a opláchneme studenou vodou, osušíme a naporcujeme. Pokapeme porce masa citronovou šťávou, posypeme sladkou paprikou a osolíme.

  • 2

    Nastrouháme tvrdý sýr.

  • 3

    Rozehřejeme na pánvi olej a opečeme porce filé po obou stranách.

  • 4

    Filé i s výpekem rozložíme do pekáče. Potřeme rajským protlakem a posypeme nastrouhaným sýrem.

  • 5

    Zapékáme 20 minut ve vyhřáté troubě.

Komentáře k receptu