Parmice po orientálsku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 209 kcal
 - Sacharidy 7 g
 - Tuky 7 g
 - Sodík 271 mg
 - Bílkoviny 21 g
 - Uhlovodany 7 g
 - Cholesterol 49 mg
 - Draslík 694.3 mg
 - Vláknina 4116.2 mg
 - Vitamín A 4116.2 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 22.5 mg
 - Vitamín E 1.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Rajčata spaříme horkou vodou a oloupeme. Česnek prolisujeme, petrželku posekáme nadrobno, rajčata pokrájíme najemno. Rybky poskládáme na pánev v jedné vrstvě, osolíme, opepříme, zakapeme olejem, přidáme bobkový list, fenykl, tymián, česnek, petrželku, rajčata a špetku šafránu. Podlijeme bílým vínem a přivedeme k varu. Podusíme odkryté 10 minut. Tekutina se částečně odpaří a rybky pustí šťávu.
 - 
                                2
Rybky upravíme na dezertní talířek a přelijeme šťávou, ve které se dusily.