Treska nasolená na celeru
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 336 kcal
 - Sacharidy 42 g
 - Tuky 12 g
 - Sodík 330 mg
 - Bílkoviny 21 g
 - Uhlovodany 40 g
 - Cholesterol 23.1 mg
 - Draslík 1245.4 mg
 - Vláknina 3662.5 mg
 - Vitamín A 3662.5 mg
 - Vitamín B6 1.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 27.6 mg
 - Vitamín E 2.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Pod studenou tekoucí vodou důkladně omyjeme nasolenou tresku, necháme okapat a odstraníme veškerou kůži a kosti. Vytřeme ji do sucha a pokrájíme na kusy.
 - 
                                2
Rozehřejeme ve woku olej a osmahneme na něm pokrájené šalotky a česnek, přidáme pokrájený celer a dvě minuty smažíme, přidáme vývar a pokrájená rajčata. Směs přivedeme k varu a povaříme 5 minut. Přidáme rybu a vaříme, dokud nebude měkká.
 - 
                                3
V předehřátém grilu opražíme piniová semínka, aby byla do zlatova. Vmícháme do pánve kapary, estragon a piniová semínka a vše prohřejeme.
 - 
                                4
Podáváme horké.