Olomoucký tatarák Ládi Hrušky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 627 kcal
 - Sacharidy 9 g
 - Tuky 51 g
 - Sodík 17 mg
 - Bílkoviny 36 g
 - Uhlovodany 8 g
 - Cholesterol 430.2 mg
 - Draslík 150.9 mg
 - Vláknina 2927 mg
 - Vitamín A 2927 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 5.5 mg
 - Vitamín E 1.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 56.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Tvarůžky nastrouháme na hrubém struhadle, vložíme do misky a nakrájíme k nim na kousky změklé máslo. Máslo s tvarůžky dobře promícháme vidličkou.
 - 
                                2
Přidáme na jemno nasekanou cibuli, prolisovaný stroužek česneku, žloutky, hořčici a papriku, a vše společně dobře promícháme.