Bramborový salát jako hlavní chod
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 627 kcal
- Sacharidy 37 g
- Tuky 45 g
- Sodík 542 mg
- Bílkoviny 17 g
- Uhlovodany 37 g
- Cholesterol 271.1 mg
- Draslík 1245.3 mg
- Vláknina 9266 mg
- Vitamín A 9266 mg
- Vitamín B6 0.8 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 49.6 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 7.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Brambory uvaříme ve slupce. Vejce uvaříme natvrdo a vše necháme vychladnout. 
- 
                                2Brambory nakrájíme na kousky, přidáme přepůlená rajčata a vejce nakrájené na kostičky. Přidáme nasekanou petrželku, šalotku a uzené maso na kostičky. 
- 
                                3Podáváme osolené, opepřeme se zakysanou smetanou. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        