Salát z rýžových nudlí s mletým masem
Suroviny
- 125 g Nudle rýžové
 - 500 g Vepřové maso mleté
 - 200 g Fazolové lusky zelené
 - 7 g Kajenský pepř
 - 1 kávová lžička Zázvor mletý
 - 1 kávová lžička Olej slunečnicový
 - 1 kávová lžička Cukr muscovado
 - 1 ks Cibule
 - 2 ks Limetka
 - 2 ks salát little gem
 - 2 polévková lžíce Omáčka sójová
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 498 kcal
 - Sacharidy 38 g
 - Tuky 28 g
 - Sodík 132 mg
 - Bílkoviny 24 g
 - Uhlovodany 38 g
 - Cholesterol 90 mg
 - Draslík 568.5 mg
 - Vláknina 7025 mg
 - Vitamín A 7025 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 19.8 mg
 - Vitamín E 0.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Nudle a fazolky vaříme 4 minuty do měkka. Slijeme a ihned schladíme studenou vodou. Vmícháme k nim nasekanou cibuli a natrhaný salát.
 - 
                                2
Smícháme kůru a šťávu z limetek, sójovou omáčku a cukr. Vmícháme do nudlí.
 - 
                                3
Vepřové maso promícháme se zázvorem a kajenským pepřem. Osmažíme na oleji dohněda. Nakonec vmícháme do nudlí a podáváme.