Gratinované filé s lečem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 305 kcal
 - Sacharidy 12 g
 - Tuky 15 g
 - Sodík 416 mg
 - Bílkoviny 31 g
 - Uhlovodany 6 g
 - Cholesterol 79.5 mg
 - Draslík 235 mg
 - Vláknina 31.5 mg
 - Vitamín A 31.5 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 12.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté a osušené porce filé osolíme, poprášíme moukou a zvolna opečeme po obou stranách na rozehřátém másle.
 - 
                                2
Lečo chvíli povaříme do zhoustnutí a promícháme s kečupem.
 - 
                                3
Opečené filé urovnáme do zapékací mísy, pokryjeme lečem a poklademe sýrem nakrájeným na plátky.
 - 
                                4
Pokrm zapékáme v silně vyhřáté troubě, dokud se sýr neroztaví. Ihned podáváme.