Závitky z kuřecího masa se zeleninou II
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 223 kcal
 - Sacharidy 14 g
 - Tuky 30 g
 - Sodík 274 mg
 - Bílkoviny 24 g
 - Uhlovodany 10 g
 - Cholesterol 70 mg
 - Draslík 438.5 mg
 - Vláknina 2393.5 mg
 - Vitamín A 2393.5 mg
 - Vitamín B6 0.8 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 5.7 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 6.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Kuřecí plátky naklepeme, osolíme a na každý dáme uvařenou, osolenou rýži, promíchanou s kostičkami mrkve a hráškem. Stočíme plátky, převážeme nití, opečeme nasucho na pánvi, podlijeme vodou a dusíme doměkka. Maso vyjmeme, šťávu zaprášíme nasucho opraženou moukou a zředíme vývarem. Povaříme a omáčku zjemníme máslem. Nasekanou petrželku použijeme na ozdobu.