Rybí filé nakyselo
Suroviny
- 600 g Filé rybí
 - 1 kávová lžička Kmín drcený
 - 0.25 kávová lžička Hřebíček
 - 0.5 kávová lžička Chilli koření mleté
 - 1 ks Feferony
 - 1 špetka Sůl
 - 4 stroužek Česnek
 - 2 polévková lžíce Máslo čerstvé
 - 4 polévková lžíce Ocet vinný
 - 1 polévková lžíce Rýže ochucená bazalka a petržel
 - 1 polévková lžíce Mouka čočková
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 243 kcal
 - Sacharidy 6 g
 - Tuky 9 g
 - Sodík 65 mg
 - Bílkoviny 65 g
 - Uhlovodany 4 g
 - Cholesterol 12 mg
 - Draslík 73.5 mg
 - Vláknina 2445.6 mg
 - Vitamín A 2445.6 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 6.9 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 13.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Rozpustíme máslo, rozmícháme v něm utřený česnek, nadrobno nasekanou feferonku a petrželku, přidáme všechno koření, čočkovou mouku, ocet, sůl. Vzniklou směsí důkladně potřeme plátky masa a zabalíme je do alobalu.
 - 
                                2
Vložíme do vyhřáté trouby, pečeme přibližně 15 minut. Poté ihned podáváme.