Pizza po mexicku
Suroviny
- 200 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
 - 200 g Fazole červené sterilované
 - 115 g Kukuřice cukrová
 - 100 g Sýr Čedar
 - 500 g Těsto na pizzu
 - 1 kávová lžička Chilli omáčka
 - 1 kávová lžička Sůl
 - 1 kávová lžička Pepř černý mletý
 - 1 ks Cibule červená
 - 1 ks Chilli paprička
 - 1 polévková lžíce Olej olivový
 - 2 polévková lžíce Protlak rajčatový
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 583 kcal
 - Sacharidy 22 g
 - Tuky 17 g
 - Sodík 894 mg
 - Bílkoviny 21 g
 - Uhlovodany 19 g
 - Cholesterol 26.3 mg
 - Draslík 494.6 mg
 - Vláknina 14318 mg
 - Vitamín A 14318 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 11 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Troubu předehřejeme na 220 stupňů. Korpusy na pizzu dáme na plech a potřeme olejem.
 - 
                                2
Smícháme v míse rajčatový protlak, nasekaná rajčata, kukuřici, fazole, sůl, pepř a chilli omáčku. Směs naneseme na korpusy. Navrch dáme pokrájenou cibuli a posypeme nastrouhaným čedarem a nakrájenou chilli papričkou na proužky.
 - 
                                3
Pečeme 20 minut, dokud se sýr neroztaví.
 - 
                                4
Ihned podáváme.