Hruškové gusto s medem a skořicí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 68 kcal
 - Sacharidy 17 g
 - Tuky 0 g
 - Sodík 0 mg
 - Bílkoviny 1 g
 - Uhlovodany 17 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 154.1 mg
 - Vláknina 9040.5 mg
 - Vitamín A 9040.5 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 4.8 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Hrušky omyjeme, oloupeme, odstraníme jádřince a rozkrojíme na čtvrtiny. Tyčovým mixérem rozmixujeme na kaši. Přidáme med, skořici a agar, důkladně promícháme.
 - 
                                2
Směs rozprostřeme do tenké vrstvy na pečicí papír a sušíme v troubě předehřáté na 60-70 °C. Hotový zákusek nakrájíme na malé kosočtverce, necháme vychladnout a podáváme.