Kachní porce v rajské omáčce
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1436 kcal
 - Sacharidy 13 g
 - Tuky 132 g
 - Sodík 102 mg
 - Bílkoviny 49 g
 - Uhlovodany 6 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 90.4 mg
 - Vláknina 2090.9 mg
 - Vitamín A 2090.9 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 4.7 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 6.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěnou kachnu rozkrájíme na menší porce a obalíme v mouce, cibuli nakrájíme nadrobno, česnek nakrájíme na plátky.
 - 
                                2
Porce kachny vložíme do pekáče a v předehřáté troubě pečeme nasucho. Po chvíli podlijeme vývarem, přidáme bobkový list, papriku, pepř, sůl a pod poklicí v troubě dusíme.
 - 
                                3
Měkké maso vyjmeme a držíme na teple. Do výpeku vsypeme cibuli, osmažíme, přidáme rajčatový protlak, česnek a chvíli dusíme.
 - 
                                4
Porce kachny podáváme přelité rajčatovou omáčkou.