Basilejská srdíčka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 31 kcal
 - Sacharidy 3 g
 - Tuky 1 g
 - Sodík 30 mg
 - Bílkoviny 2 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 2.5 mg
 - Draslík 77.9 mg
 - Vláknina 625 mg
 - Vitamín A 625 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Bílky vyšleháme ve sníh a smícháme je s griotkou, cukrem a kořením. Přidáme i strouhanou čokoládu a mleté mandle.
 - 
                                2
Vypracujeme těsto, které zabalíme a dáme ztuhnout do lednice.
 - 
                                3
Vyválíme ho na plát mezi dvěma fóliemi.
 - 
                                4
Z těsta vykrajujeme srdíčka, jejich okraje obalíme v cukru krystal a necháme zaschnout do druhého dne.
 - 
                                5
Poté pečeme 3-5 minut na 250 °C.