Čínské nudle smažené se zeleninou a vepřovým masem
Suroviny
- 225 g Vepřové maso pečené
 - 350 g Nudle čínské vaječné
 - 225 g Zelí čínské
 - 300 ml Vývar drůbeží
 - 1 kávová lžička Sůl
 - 1 kávová lžička Voda pitná
 - 1 kávová lžička Pepř černý mletý
 - 1 kávová lžička Solamyl
 - 1 ks Mrkev kořen
 - 1 ks Taro
 - 1 stroužek Česnek
 - 1 polévková lžíce Omáčka sójová
 - 1.74 polévková lžíce Olej rostlinný
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 529 kcal
 - Sacharidy 71 g
 - Tuky 121 g
 - Sodík 434 mg
 - Bílkoviny 22 g
 - Uhlovodany 68 g
 - Cholesterol 61.9 mg
 - Draslík 146.6 mg
 - Vláknina 3813 mg
 - Vitamín A 3813 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 15.6 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
V osolené vodě povaříme nudle 3 minuty, poté je opláchneme teplou vodou, odstavíme a necháme okapat. Odřízneme vnější konec hlízy taro, zbytek oloupeme a nakrájíme na plátky.
 - 
                                2
Rozpálíme ve woku olej, vložíme rozetřený česnek, taro, pokrájenou mrkev, čínské zelí a smažíme. Přidáme nakrájené vepřové maso, vývar, sůl, pepř a sójovou omáčku. Povaříme 5 minut, občas zatřeseme pánví.
 - 
                                3
Rozpálíme olej v hluboké pánvi a dozlatova osmažíme nudle. Necháme je poté okapat. Rozdělíme je na 4 talíře, zeleninu a maso vyndáme z woku a nalijeme na nudličky. Uchováváme teplé.
 - 
                                4
Do woku nalijeme kašičku ze solamylu a vody a vaříme, dokud omáčka nezhoustne. Omáčku nalijeme na talíře.
 - 
                                5
Ihned podáváme.