Buchta fešák
Suroviny
- 400 g Mouka polohrubá
 - 200 g Cukr moučkový
 - 250 g Tvaroh měkký
 - 100 ml Mléko polotučné
 - 200 ml Olej rostlinný
 - 250 ml Mléko polotučné
 - 3 ks Vejce slepičí
 - 1 ks Vejce slepičí
 - 0.5 balení Pudinkový prášek - vanilkový
 - 1 balení Kypřicí prášek do pečiva
 - 2 polévková lžíce Cukr moučkový
 - 2 polévková lžíce Kakao
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 397 kcal
 - Sacharidy 46 g
 - Tuky 20 g
 - Sodík 28 mg
 - Bílkoviny 10 g
 - Uhlovodany 43 g
 - Cholesterol 82.6 mg
 - Draslík 61.6 mg
 - Vláknina 2467.2 mg
 - Vitamín A 2467.2 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 1.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
V míse smícháme všechny suroviny na těsto. Těsto vlijeme na plech s okrajem vyložený pečicím papírem.
 - 
                                2
Připravíme náplň: Tvaroh rozmícháme s vejcem, pudinkovým práškem a cukrem. Přilijeme tolik mléka, aby vznikl hladký krém.
 - 
                                3
Náplň vlijeme na těsto a vidličkou nebo vařečkou ji s těstem promícháme, aby vznikl pěkný vlnkovaný vzor.
 - 
                                4
Pečeme ve středně vyhřáté troubě 25-30 minut.