Nutelová buchta
Suroviny
- 400 g Mouka polohrubá
 - 200 g Cukr moučkový
 - 500 g Tvaroh měkký
 - 100 g Nutella
 - 250 ml Mléko polotučné
 - 150 ml Olej rostlinný
 - 180 ml Mléko polotučné
 - 2 ks Vejce slepičí
 - 1 ks Vejce slepičí
 - 1 balení Cukr vanilka
 - 1 balení Kypřicí prášek do pečiva
 - 1 balení Pudinkový prášek - kakaový
 - 0.5 balení Pudinkový prášek - vanilkový
 - 4 polévková lžíce Cukr moučkový
 - 1 polévková lžíce Kakao
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 423 kcal
 - Sacharidy 55 g
 - Tuky 18 g
 - Sodík 24 mg
 - Bílkoviny 13 g
 - Uhlovodany 51 g
 - Cholesterol 61.3 mg
 - Draslík 55.2 mg
 - Vláknina 3133.8 mg
 - Vitamín A 3133.8 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 1.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
V míse smícháme všechny suroviny na těsto. Těsto vlijeme na plech s okrajem vyložený pečicím papírem.
 - 
                                2
Připravíme náplň: Tvaroh promícháme s pudinkovým práškem, vanilkovým cukrem, moučkovým cukrem, vejcem a kakaem. Přilijeme mléko a vše vymícháme na hladký krém.
 - 
                                3
Připravenou náplň rozetřeme na těsto na plechu.
 - 
                                4
Na náplň nakonec naneseme lžící kopečky nutely po celém povrchu.
 - 
                                5
Pečeme ve středně vyhřáté troubě 20-25 minut.
 
            
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                

