Salát ze sýrů s hroznovým vínem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 400 kcal
- Sacharidy 17 g
- Tuky 20 g
- Sodík 420 mg
- Bílkoviny 21 g
- Uhlovodany 16 g
- Cholesterol 67.5 mg
- Draslík 262.8 mg
- Vláknina 3300 mg
- Vitamín A 3300 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 32 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Ementál i nivu nakrájíme na nudličky, opláchnuté hrozny rozpůlíme, větší jadérka vyjmeme. Vše vložíme do mísy, zakapeme olejem, promícháme a necháme vychladit.
-
2
Podáváme ozdobené kousky pomeranče i s kůrou.