Bramborový salát s řapíkatým celerem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 379 kcal
 - Sacharidy 51 g
 - Tuky 12 g
 - Sodík 1178 mg
 - Bílkoviny 17 g
 - Uhlovodany 50 g
 - Cholesterol 25.6 mg
 - Draslík 1247 mg
 - Vláknina 13477.5 mg
 - Vitamín A 13477.5 mg
 - Vitamín B6 0.8 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 41.1 mg
 - Vitamín E 0.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Vařené brambory oloupeme, nakrájíme na kostičky, řapíkatý celer pokrájíme na proužky, bílou část jarní cibulky rozkrájíme na kolečka, zelenou část posekáme na jemno, listy salátů a potočnice natrháme na větší kousky, uzený filet ze pstruha krájíme na silnější nudličky.
 - 
                                2
Do salátové mísy vložíme Lučinu, přidáme bílý jogurt a vyšleháme. Přisypeme brambory, sůl, pepř, řapíkatý celer, jarní cibulku a promícháme. Na talíře rozložíme listy salátů s potočnicí, doprostřed upravíme bramborový salát, povrch ozdobíme nudličkami uzeného pstruha a podáváme.