Zelí kysané bílé
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 116 kcal
 - Sacharidy 17 g
 - Tuky 5 g
 - Sodík 404 mg
 - Bílkoviny 2 g
 - Uhlovodany 16 g
 - Cholesterol 4.8 mg
 - Draslík 194.9 mg
 - Vláknina 3928 mg
 - Vitamín A 3928 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 34.5 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Zelí zalijeme vařící vodou, okmínujeme a za občasného promíchání dusíme do poloměkka.
 - 
                                2
Cibuli oloupeme, jemně nakrájíme a osmahneme na tuku dorůžova. Zaprášíme ji prosátou moukou, mírně osmahneme a zamícháme do zelí. Za občasného promíchání zelí dodusíme téměř doměkka.
 - 
                                3
Ke konci dušení zelí přisladíme a přisolíme.