Vepřové srdce s křenem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 240 kcal
 - Sacharidy 14 g
 - Tuky 94 g
 - Sodík 575 mg
 - Bílkoviny 29 g
 - Uhlovodany 11 g
 - Cholesterol 196.5 mg
 - Draslík 1034.3 mg
 - Vláknina 10157.2 mg
 - Vitamín A 10157.2 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 111.4 mg
 - Vitamín E 1.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 12.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Vepřové srdce očistíme a omyjeme, rozkrojíme na poloviny a vložíme do hrnce s horkou vodou. Přidáme nové koření, celý pepř, bobkový list, sůl a zvolna vaříme.
 - 
                                2
Po chvíli vaření přidáme oloupanou cibuli, mrkev, celer a petržel.
 - 
                                3
Měkké maso vyjmeme a nakrájíme na plátky.
 - 
                                4
Podáváme s nastrouhaným křenem a s tmavým chlebem.