Tortilly s hovězím a zeleninovou směsí
Suroviny
- 300 g Hovězí maso přední
 - 150 g Zelí červené - sterilizované
 - 150 g Hrášek
 - 10 ml Med včelí
 - 5 ml Olej stolní
 - 20 ml Omáčka sójová
 - 20 ml Vývar drůbeží
 - 1 ks Paprika zelená
 - 7 ks Fazolové lusky zelené
 - 1 ks Celer - nať
 - 1 ks Mrkev kořen
 - 3 ks Šalotka
 - 4 plátek Tortilla
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 304 kcal
 - Sacharidy 37 g
 - Tuky 7 g
 - Sodík 185 mg
 - Bílkoviny 23 g
 - Uhlovodany 33 g
 - Cholesterol 47.2 mg
 - Draslík 910.1 mg
 - Vláknina 9107.8 mg
 - Vitamín A 9107.8 mg
 - Vitamín B6 1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 44.1 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Tortilly krátce ohřejeme na suché pánvi, aby změkly.
 - 
                                2
Smícháme sójovou omáčku, vývar, med a necháme uležet.
 - 
                                3
Na wok pánvi na středně silném plameni na oleji smažíme šalotky nakrájené na kolečka a zázvor nasekaný najemno. Za jednu minutu přidáme nakrájené hovězí, to zhnědne přibližně za čtyři minuty. Pak přimícháme mrkev, papriku a celer, vše nakrájené na nudličky a rozpůlené fazolky. Po dalších čtyřech minutách přidáme zelí, loupaný hrášek a sójovou směs. Po promíchání odstavíme.
 - 
                                4
Za dvě minuty podáváme směs ve svinutých tortillách.