Vídeňská roštěná
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 562 kcal
 - Sacharidy 3 g
 - Tuky 46 g
 - Sodík 1264 mg
 - Bílkoviny 31 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 111.8 mg
 - Draslík 514.8 mg
 - Vláknina 1073 mg
 - Vitamín A 1073 mg
 - Vitamín B6 0.9 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2.2 mg
 - Vitamín E 0.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 13.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Z upraveného hovězího roštěnce nakrájíme roštěnky. Mírně je naklepeme, okrajové blány i s tukem nařízneme, osolíme, opepříme, na tuku rychleji opečeme a vyjmeme.
 - 
                                2
Ve výpeku osmahneme dozlatova cibuli nakrájenou na jemná kolečka a ke konci smažení přidáme máslo.
 - 
                                3
Nakonec roštěnou přelijeme výpekem z cibulky s máslem a ozdobíme ji osmaženou cibulí.
 
            
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                