Korálová vejce
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 258 kcal
 - Sacharidy 8 g
 - Tuky 18 g
 - Sodík 229 mg
 - Bílkoviny 17 g
 - Uhlovodany 7 g
 - Cholesterol 499.7 mg
 - Draslík 534.7 mg
 - Vláknina 5280 mg
 - Vitamín A 5280 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 20.3 mg
 - Vitamín E 2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 11.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Rajčata krátce spaříme, zchladíme, oloupeme a nakrájíme je na větší kousky.
 - 
                                2
Na pánvi rozehřejeme máslo, přidáme rajčata a osolíme. Když se šťáva zpola odpaří, přilijeme rozšlehaná, osolená vejce a na mírném ohni za občasného míchání je necháme ztuhnout. Rajčata musí zůstat v kouscích.
 - 
                                3
Hotový pokrm zdobíme listy salátu.