Vídeňský řízek
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 421 kcal
 - Sacharidy 20 g
 - Tuky 35 g
 - Sodík 362 mg
 - Bílkoviny 7 g
 - Uhlovodany 16 g
 - Cholesterol 147.5 mg
 - Draslík 74 mg
 - Vláknina 1534 mg
 - Vitamín A 1534 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.8 mg
 - Vitamín E 1.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 23.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Plátky telecího opláchneme, osušíme a po krajích nařízneme. Plátky hodně rozklepeme mezi dvěma fóliemi, osolíme, obalíme v mouce, rozšlehaných vejcích a strouhance. Smažíme na rozpáleném oleji s máslem.
 - 
                                2
Servírujeme s plátkem citronu.