Kuřecí prsa nadívaná gorgonzolou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 469 kcal
 - Sacharidy 8 g
 - Tuky 21 g
 - Sodík 714 mg
 - Bílkoviny 46 g
 - Uhlovodany 7 g
 - Cholesterol 243.7 mg
 - Draslík 712.8 mg
 - Vláknina 6074 mg
 - Vitamín A 6074 mg
 - Vitamín B6 1.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.8 mg
 - Vitamín E 0.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Kuřecí prsa bez kůže očistíme a nařízneme do nich nožem kapsu. Poté prsa osolíme a opepříme. Do každé kapsy vložíme plátek gorgonzoly a sepneme ji párátky. Pak prsa obalíme nejdříve v mouce, potom v rozšlehaných vejcích a nakonec v sezamových semenech.
 - 
                                2
Na pánvi rozehřejeme olej a vložíme na něj obalená prsa. Smažíme z každé strany 4 minuty.