Farfalle se zelím a kari
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 682 kcal
- Sacharidy 111 g
- Tuky 18 g
- Sodík 243 mg
- Bílkoviny 20 g
- Uhlovodany 110 g
- Cholesterol 17 mg
- Draslík 501.9 mg
- Vláknina 21866 mg
- Vitamín A 21866 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 95.2 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 26.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Na oleji orestujeme nakrájenou cibuli až zesklovatí. Zpěníme kari a přidáme nahrubo nakrájené zelí. Mírně ochutíme vegetou, krátce podusíme a zjemníme smetanou. 
- 
                                2Smícháme s vařenými těstovinami a podáváme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        