Jablkový koláč po francouzsku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 294 kcal
 - Sacharidy 49 g
 - Tuky 11 g
 - Sodík 1 mg
 - Bílkoviny 2 g
 - Uhlovodany 22 g
 - Cholesterol 13.9 mg
 - Draslík 107.2 mg
 - Vláknina 4355 mg
 - Vitamín A 4355 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 4.6 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 107.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Listové těsto rozválíme, vyložíme jím crispový talíř a odložíme do chladu.
 - 
                                2
Jablka oloupeme, odstraníme jadřince a nakrájíme na tenké plátky. Rozložíme je vějířovitě na těsto tak, aby se částečně překrývaly. Posypeme cukrem, poklademe kousky másla a upečeme v multifunkční troubě dle návodu na funkci Crisp.
 - 
                                3
Před koncem pečení prohřejeme zavařeninu, promícháme s rumem a potřeme jí koláč.
 - 
                                4
Necháme vychladnout a poté ihned podáváme.