Kuře po cincarsku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 876 kcal
 - Sacharidy 7 g
 - Tuky 63 g
 - Sodík 503 mg
 - Bílkoviny 68 g
 - Uhlovodany 1 g
 - Cholesterol 479.1 mg
 - Draslík 662 mg
 - Vláknina 355 mg
 - Vitamín A 355 mg
 - Vitamín B6 1.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 5.8 mg
 - Vitamín E 1.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté kuře nakrájíme na kousky, zalijeme vodou a osolíme. Vaříme téměř doměkka.
 - 
                                2
Vejce rozšleháme s moukou a potom s kyselým mlékem. Směs nalijeme na 2 lžíce rozehřátého sádla, přilijeme trochu vývaru z kuřete a za stálého míchání uvedeme do varu. Chvíli povaříme a podle potřeby přilijeme vývar. Přisolíme a přidáme oloupaný, nasekaný česnek.
 - 
                                3
Ve lžíci sádla rozmícháme mletou papriku. Porce kuřete zalijeme nejdříve připravenou omáčkou a potom postříkáme paprikou rozmíchanou v sádle.
 - 
                                4
Podáváme s rýží.