Masová roláda

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 45 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 40 g Máslo čerstvé
  • 50 g Slanina vepřová
  • 100 g Šunka dušená
  • 500 g Maso mleté - mix
  • 5 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Mouka pšeničná hladká T 650
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 polévková lžíce Voda pitná
  • 2 polévková lžíce Pažitka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 604 kcal
  • Sacharidy 2 g
  • Tuky 53 g
  • Sodík 264 mg
  • Bílkoviny 28 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 339.7 mg
  • Draslík 141.9 mg
  • Vláknina 352.4 mg
  • Vitamín A 352.4 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.5 mg
  • Vitamín E 0.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 12.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Osolíme, opepříme a promícháme maso s jedním vejcem a dvěma lžícemi vody.

  • 2

    Rozetřeme na pomoučněný vál, poklademe šunkou, nakrájenými vejci, pažitkou a utvoříme váleček.

  • 3

    Položíme na pekáč s uškvařenou slaninou, podlijeme občas vodou a pečeme dorůžova.

Komentáře k receptu