Granátový salát
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 372 kcal
 - Sacharidy 57 g
 - Tuky 17 g
 - Sodík 3 mg
 - Bílkoviny 6 g
 - Uhlovodany 57 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 832.8 mg
 - Vláknina 13797 mg
 - Vitamín A 13797 mg
 - Vitamín B6 0.9 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 17.8 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Granátová jablíčka rozřízneme na půlky a lžící vybereme semínka, které dáme do mísy. Banány oloupeme, nakrájíme na kolečka.
 - 
                                2
Na dno každé salátové mističky dáme 3 lžíce semínek z granátového jablíčka, které polijeme medem. Potom naskládáme kolečka banánu a posypeme je nasekanými vlašskými ořechy.
 - 
                                3
Připravené saláty vložíme do lednice na 20 minut vychladit, a potom servírujeme.