Ostré rajčatové čatní
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 39 kcal
 - Sacharidy 9 g
 - Tuky 0 g
 - Sodík 64 mg
 - Bílkoviny 1 g
 - Uhlovodany 9 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 250.7 mg
 - Vláknina 2993 mg
 - Vitamín A 2993 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 22.8 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Rajčata spaříme, oloupeme a rozmačkáme vidličkou.
 - 
                                2
K připraveným rajčatům přimícháme jemně nasekanou cibuli, feferonky, sůl, cukr a podle chuti citronovou šťávu.
 - 
                                3
Čatní podáváme k rýži a masu.