Paprikové čatní
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 826 kcal
 - Sacharidy 49 g
 - Tuky 63 g
 - Sodík 206 mg
 - Bílkoviny 3 g
 - Uhlovodany 49 g
 - Cholesterol 35 mg
 - Draslík 461.2 mg
 - Vláknina 8720 mg
 - Vitamín A 8720 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 153.1 mg
 - Vitamín E 2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Paprikové lusky očistíme a nakrájíme. Přidáme jemně nasekanou cibuli, všechny ostatní ingredience (cukr, hořčice, ocet, olej, víno, sůl) a vše vaříme na mírném ohni doměkka.
 - 
                                2
Po vychladnutí naplníme čatní do sklenic a uzavřeme.