Indické zeleninové čatní
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 397 kcal
 - Sacharidy 95 g
 - Tuky 1 g
 - Sodík 496 mg
 - Bílkoviny 3 g
 - Uhlovodany 95 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 521 mg
 - Vláknina 6923 mg
 - Vitamín A 6923 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 88.9 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěné papriky, rajčata a cibuli nadrobno nakrájíme a prosypeme solí. Necháme ustát do druhého dne v chladu.
 - 
                                2
Potom přidáme koření, cukr, ocet a na mírném ohni vaříme do úplného zhoustnutí.
 - 
                                3
Čatní naplníme do nahřátých sklenic a necháme dobře vychladnout.