Jablečné čatní s cibulí a octem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 406 kcal
 - Sacharidy 99 g
 - Tuky 1 g
 - Sodík 14 mg
 - Bílkoviny 2 g
 - Uhlovodany 91 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 376.4 mg
 - Vláknina 11882.5 mg
 - Vitamín A 11882.5 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 16.9 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Jablka oloupeme, nakrájíme a uvaříme ve vodě smíchané s octem a cukrem doměkka.
 - 
                                2
Poté vmícháme všechny ostatní ingredience a zvolna povaříme cca 30 minut. Hotové vlijeme do sklenic, uzavřeme a necháme vychladnout.