Marinované cibulky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 540 kcal
 - Sacharidy 17 g
 - Tuky 50 g
 - Sodík 205 mg
 - Bílkoviny 2 g
 - Uhlovodany 17 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 270.7 mg
 - Vláknina 7328.3 mg
 - Vitamín A 7328.3 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 28.8 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Do hrnce nalijeme 2 dl bílého vína, 2 dl vody, 2 dl olivového oleje, přidáme šťávu z 1 citronu, bobkový list, 5 zrnek pepře a sůl podle chuti.
 - 
                                2
Jarní cibulky očistíme, vložíme do horkého nálevu a vaříme při mírné teplotě cca 5-10 minut. Musíme dát pozor, aby se nám cibulky nerozvařily. Marinádu s cibulkami necháme vychladnout.
 - 
                                3
Cibulky servírujeme i s marinádou.
 - 
                                4