Marináda z červeného vína
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 203 kcal
 - Sacharidy 22 g
 - Tuky 32 g
 - Sodík 655 mg
 - Bílkoviny 4 g
 - Uhlovodany 21 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 272.9 mg
 - Vláknina 2676.3 mg
 - Vitamín A 2676.3 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 9.5 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Všechny přísady svaříme a necháme vychladnout. Jeden kg hovězího masa marinujeme ve směsi asi 24 hodin. Marinádu scedíme a poté ji použijeme na podlévání pečeně a na omáčku.
 - 
                                3