Marináda s octem a vínem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 195 kcal
 - Sacharidy 10 g
 - Tuky 7 g
 - Sodík 15 mg
 - Bílkoviny 1 g
 - Uhlovodany 10 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 319 mg
 - Vláknina 2501 mg
 - Vitamín A 2501 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 15.7 mg
 - Vitamín E 2.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Červené víno, ocet a 300 ml vody svaříme se všemi přísadami a necháme vychladnout. Ve směsi marinujeme asi 1-2 dny přibližně 750 g hovězího masa nebo zvěřiny. Procezenou marinádu použijeme na podlévání pečeně a na omáčku.