Kořeněná marináda
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 327 kcal
 - Sacharidy 34 g
 - Tuky 8 g
 - Sodík 660 mg
 - Bílkoviny 11 g
 - Uhlovodany 34 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 300.1 mg
 - Vláknina 7765.8 mg
 - Vitamín A 7765.8 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 5.8 mg
 - Vitamín E 0.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Červené víno a ocet svaříme s 500 ml vody. Do této směsi vmícháme všechny přísady a necháme ji vychladnout. Marinádou přelijeme 1 kg vepřového nebo hovězího masa a necháme v chladničce proležet 7-8 dní. Procezenou marinádu použijeme na přípravu omáčky.