Kořeněná marináda na skopové
Suroviny
- 1 kávová lžička Kari koření
 - 0.5 kávová lžička Zázvor mletý
 - 1 kávová lžička Chilli koření mleté
 - 1 ks Cibule
 - 1 špetka Sůl
 - 6 stroužek Česnek
 - 1 polévková lžíce Jogurt bílý
 - 1 polévková lžíce Citronová šťáva
 - 1 polévková lžíce Olej rostlinný
 - 1 polévková lžíce Hořčice Dijonská
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 48 kcal
 - Sacharidy 6 g
 - Tuky 2 g
 - Sodík 64 mg
 - Bílkoviny 1 g
 - Uhlovodany 6 g
 - Cholesterol 0.2 mg
 - Draslík 89.8 mg
 - Vláknina 1531.7 mg
 - Vitamín A 1531.7 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 5.2 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Česnek utřeme, cibuli na jemno nasekáme, smícháme se všemi ostatními přísadami.
 - 
                                2
Maso nakrájíme na kousky, vložíme do marinády a necháme odpočinout nejméně 2 hodiny, nejlépe do druhého dne.