Zelenina na grilu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 71 kcal
 - Sacharidy 10 g
 - Tuky 3 g
 - Sodík 44 mg
 - Bílkoviny 2 g
 - Uhlovodany 7 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 280.6 mg
 - Vláknina 8335 mg
 - Vitamín A 8335 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 22.8 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Papriku, cuketu, cibuli, rajčata, houby, lilek a mrkev nakrájíme na plátky.
 - 
                                2
V míse smícháme připravenou zeleninu s olejem a osolíme.
 - 
                                3
Připravíme plát alobalu, na který pokládáme připravenou zeleninu.
 - 
                                4
Takto grilujeme přibližně pět minut, zeleninu aspoň jednou otočíme.