Ostravský grog
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 281 kcal
 - Sacharidy 25 g
 - Tuky 0 g
 - Sodík 5 mg
 - Bílkoviny 0 g
 - Uhlovodany 25 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 164.3 mg
 - Vláknina 2350 mg
 - Vitamín A 2350 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 19.3 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Víno prohřejeme s cukrem, až se na povrchu utvoří pěna.
 - 
                                2
Potom přilijeme rum, přidáme kolečko citronu, vše znovu jen prohřejeme.
 - 
                                3
Horký grog rozlijeme do sklenic a podáváme.