Červenorybízová pěna
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 263 kcal
 - Sacharidy 33 g
 - Tuky 14 g
 - Sodík 19 mg
 - Bílkoviny 4 g
 - Uhlovodany 31 g
 - Cholesterol 46.1 mg
 - Draslík 402.1 mg
 - Vláknina 10750 mg
 - Vitamín A 10750 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 51.4 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Smícháme jogurt se šlehačkou, přidáme cukr a ušleháme do hladké, lehké pěny. Vložíme do lednice.
 - 
                                2
Rybíz omyjeme, odstopkujeme a asi polovinu vmícháme do vychlazené pěny.
 - 
                                3
Rozdělíme do pohárů, posypeme zbytkem rybízu a dle chuti posypeme cukrem. Ihned podáváme.