Omáčka po židovsku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 296 kcal
 - Sacharidy 11 g
 - Tuky 28 g
 - Sodík 205 mg
 - Bílkoviny 5 g
 - Uhlovodany 9 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 216.5 mg
 - Vláknina 5040 mg
 - Vitamín A 5040 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 23.4 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Uvařené houby scedíme, vychladíme a dáme do misky, kam přidáme pórek, oloupaný česnek, olej, nastrouhanou citrónovou kůru, sůl, pepř, vylijeme jogurt a mixérem dobře všechny suroviny rozmixujeme. Připravenou omáčku skladujeme v chladu.