Broskvový dezert
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 641 kcal
 - Sacharidy 94 g
 - Tuky 25 g
 - Sodík 25 mg
 - Bílkoviny 12 g
 - Uhlovodany 44 g
 - Cholesterol 68.8 mg
 - Draslík 115.6 mg
 - Vláknina 9575 mg
 - Vitamín A 9575 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 3.5 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Kompotované broskve dáme na síto okapat.
 - 
                                2
Želatinu namočíme do 4 lžic studené vody a necháme nabobtnat.
 - 
                                3
Piškoty po dvou slepíme marmeládou.
 - 
                                4
Šťávu z kompotu zahřejeme, přidáme želatinu a necháme za stálého míchání rozpustit - nevaříme. Odstavíme a necháme vychladnout.
 - 
                                5
Do mísy skládáme piškoty, přelijeme je šťávou s želatinou a proložíme nakrájenými broskvemi. Vrstvu opakujeme.
 - 
                                6
Dezert dáme do chladničky a když rosol ztuhne, ozdobíme jej šlehačkou.