Kachna na chilli
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 4668 kcal
 - Sacharidy 1049 g
 - Tuky 10 g
 - Sodík 193903 mg
 - Bílkoviny 35 g
 - Uhlovodany 1049 g
 - Cholesterol 115.5 mg
 - Draslík 856.3 mg
 - Vláknina 11586 mg
 - Vitamín A 11586 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 8.2 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Troubu předehřejeme na 180 stupňů Celsia a ve velkém hrnci přivedeme vodu k varu.
 - 
                                2
Kachní prsa okořeníme solí a pepřem, osmažíme kůží dolů. Poté je zbavíme oleje a pečeme v troubě z jedné strany jedenáct minut do poloměkka.
 - 
                                3
Mezitím vložíme rozsekaný taro do vroucí vody, slijeme a osušíme. Potřeme olejem a smažíme s jednou lžící prolisovaného česneku a medem asi tři minuty. Poté přidáme do trouby ke kachně.
 - 
                                4
Na další pánvi vaříme víno, semínka, chilli nadrobno, sezamový olej a cukr, dokud se nezredukují na polovinu.
 - 
                                5
Kachnu rozdělíme na talíře, pokapeme vinnou směsí a podáváme s asijskou zeleninou.