Višňová bublanina s mandlemi
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 542 kcal
 - Sacharidy 50 g
 - Tuky 24 g
 - Sodík 149 mg
 - Bílkoviny 15 g
 - Uhlovodany 47 g
 - Cholesterol 301 mg
 - Draslík 375.7 mg
 - Vláknina 9327.2 mg
 - Vitamín A 9327.2 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 5.8 mg
 - Vitamín E 8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 6.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
V míse utřeme moučkový cukr, žloutky, nastrouhanou citronovou kůru a mletou vanilku. Poté přidáme mleté mandle, strouhanku a tuhý sníh ušlehaný z bílků.
 - 
                                2
Pekáček důkladně vymažeme máslem, vysypeme moukou a vlijeme těsto. Poklademe višněmi a v rozpálené troubě pečeme dozlatova. Bublaninu necháme vychladnout, nakrájíme, posypeme vanilkovým cukrem a podáváme.