Tresčí filety se zeleninovou omáčkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 305 kcal
 - Sacharidy 12 g
 - Tuky 12 g
 - Sodík 1512 mg
 - Bílkoviny 38 g
 - Uhlovodany 12 g
 - Cholesterol 80 mg
 - Draslík 1278.8 mg
 - Vláknina 6862.5 mg
 - Vitamín A 6862.5 mg
 - Vitamín B6 1.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 37.1 mg
 - Vitamín E 2.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 6.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Filety z tresky osolíme, opepříme, rajčata nakrájíme na osminky, cibuli nadrobno, cukety podélně rozkrojíme a pokrájíme na plátky. Plech potřeme máslem, na něj vyskládáme rybí filety, pokapeme citronovou šťávou a pečeme v předehřáté troubě zhruba 10 minut. Během pečení rybu jednou otočíme.
 - 
                                2
V hrnci rozehřejeme olej, přisypeme cibuli, necháme ji zesklovatět. Přidáme rajčata, cukety, plátky oliv, strouhanou citronovou kůru, osolíme, opepříme podle chuti a dusíme 20 minut.
 - 
                                3
Na talíře upravíme porce ryby a přelijeme zeleninovou omáčkou.