Beskydská kuřecí játra
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 505 kcal
 - Sacharidy 5 g
 - Tuky 39 g
 - Sodík 126 mg
 - Bílkoviny 12 g
 - Uhlovodany 5 g
 - Cholesterol 368 mg
 - Draslík 187.5 mg
 - Vláknina 1350 mg
 - Vitamín A 1350 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2 mg
 - Vitamín E 3.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Kuřecí játra nakrájíme na širší nudličky.
 - 
                                2
Dáme do mísy, přidáme chilli, kmín, pepř, majoránku, solamyl a důkladně promícháme.
 - 
                                3
Do pánve na rozehřátý olej vložíme játra a zprudka opečeme.
 - 
                                4
Přidáme cibuli nakrájenou na kolečka a zalijeme vejci rozšlehanými se solí.
 - 
                                5
Promícháme, necháme ztuhnout a podáváme.